20190919175627876
20190919175630648 (1)
20190919175635402

Linja e energjisë elektrike - pajisje |Hardware |Aksesorë

Prodhuesi nga Kina

Henvcon është një prodhues dhe prodhues i mirënjohur i aksesorëve të linjave ajrore dhe kabllove të energjisë, me mbi 10 vjet përvojë në linjat e energjisë elektrike, hekurudhat, telekomunikacionin dhe industri të tjera.

Pajisje të nxehta

 • Kapëse pezullimi ADSS
  Kapëse pezullimi ADSS
 • Shiko më shumë
 • Kapëse tensioni ADSS
  Kapëse tensioni ADSS
 • Shiko më shumë
 • Diverter zogjsh
  Diverter zogjsh
  • Diverter fluturimi i shpendëve
   1. Parandalon përplasjen e zogjve në linjat e transmetimit
   2. Redukton goditjen e zogjve në linjat ajrore
   3. Jetë e gjatë shërbimi
   4. Prodhuar nga PVC me ndikim të lartë
   5. Përmirëson efikasitetin e energjisë
   Shiko më shumë
  Shiko më shumë
 • Lidhje plastike me izolues
  Lidhje plastike me izolues
  • Lidhja anësore e izolatorit
   1. Përdorni për përçues të mbuluar dhe të montuar vertikalisht
   2. Kënde të linjës nga 11° deri në 40°
   3. Ofroni mbrojtje të mirë
   4. Pjesa e tubit rrethon përcjellësin e zhveshur
   5. Montimi i përcjellësit në brazdë anësore të izolatorëve
   Shiko më shumë
  • Izolator lidhëse me dy anë
   1. Gri ose e zezë (ngjyra tjetër mund të personalizohet)
   2. Siguroni mbrojtje superiore kundër gërryerjes
   3. E destinuar për përdorim me përçues të mbuluar
   4. Përdorni për izolues të sipërm lidhës të montuar vertikalisht
   5. Rezistent ndaj temperaturës së lartë Rezistent ndaj UV-së
   Shiko më shumë
  • Lidhja e sipërme e izolatorit
   1. Material i stabilizuar UV
   2. Rezistencë e lartë ndaj ndikimit
   3. Dizajn i lehtë
   4. Redukton në mënyrë dramatike gërryerjen
   5. Aplikoni në izolantin e qafës C dhe F
   Shiko më shumë
  Shiko më shumë
 • Kapëse pezullimi OPGW
  Kapëse pezullimi OPGW
  • Set i vetëm i pezullimit për OPGW
   1. Transferoni ngarkesat boshtore
   2. Shpërndani sforcimet kompresive radiale
   3. Mbrojtje më të mirë të kabllit me fibra optike
   4. Shpërndani stresin radial të shtypjes
   5. Shmangni rrezen tepër të vogël të përkuljes
   Shiko më shumë
  • Set i dyfishtë i pezullimit për OPGW
   1. Për mbështetjen e shtyllës së drejtë dhe kullës
   2. Siguroni mbrojtje për telin optik të tokëzimit
   3. Luajni një rol mbështetës në amortizimin
   4. Shmangni përqendrimin e stresit
   5. Lidhni kabllon OPGW dhe shtyllën
   Shiko më shumë
  Shiko më shumë
 • Kapëse tensioni OPGW
  Kapëse tensioni OPGW
 • Shiko më shumë
 • Aksesorë me fibra optike
  Aksesorë me fibra optike
  • Amortizues dridhjesh Stockbridge
   1. Për kontrollin e dridhjeve aeoliane
   2. Shpërndani energjinë e goditjes në kabllo të shkaktuar nga flladi
   3. Çeliku i galvanizuar me elasticitet të lartë
   4. Zvogëloni dridhjet e kabllove horizontale
   Shiko më shumë
  • Kutia e nyjeve me fibër optike
   1. Mbrojtja e kokës së bashkimit të fibrave optike
   2. Gama e temperaturës së mjedisit nga 40℃ në 70℃
   3. Ngushtësia ndaj rrjedhjeve dhe rezistenca ndaj korrozionit
   4. Siguroni transmetimin e fibrës optike
   5. I përshtatshëm për kabllon me fibra optike OPGW dhe ADSS
   6. Aplikoni në Pole dhe Kulla
    
   Shiko më shumë
  • Ndalues ​​dridhjesh spirale ADSS
   1. Të mos shkaktojë dëme mekanike
   2. Dobësojë dridhjen Aeolian në kabllo
   3. Krijo efekt amortizimi
   4. Redukton në mënyrë efektive dridhjen
   5. Përdoret për akullin e rëndë të OPGW kundër dridhjeve
   Shiko më shumë
  • Kapëse palëvizshmërie
   1. Për lidhjen e kullës/polit
   2. Siguroni pikën e pezullimit për kabllon ADSS
   3. Kapëse e palëvizshmërisë për kullën përdor kapëse metalike
   4. Kapëse e palëvizshmërisë për shtyllë përdor rrathë
   Shiko më shumë
  • Kapëse plumbi poshtë
   1. Projektimi për kabllot e plumbit poshtë
   2. Fiksoni pjesën e harkut në shtyllë/kullë
   3. Çdo kullë tensioni furnizohet me 2 grupe
   4. Çdo shtyllë tensioni furnizohet me 1 grup
   5. Përdoret për OPGW dhe ADSS
   Shiko më shumë
  • Asambleja e ruajtjes së kabllove
   1. Për lidhjen e kullës ose shtyllës
   2. Vendoseni në shufrën e lëvizjes ose kullën
   3. Për transmetimin dhe shpërndarjen
   4. Përdoreni me kutinë lidhëse
   Shiko më shumë
  • Mbyllja plastike me fibër optike
   1. Rezervoni fuqinë e tepërt të Fibrës Optike
   2. Strukturë mekanike e besueshme
   3. Përballon mjedisin e egër
   4. I përshtatshëm për lidhjen e sipërme
   5. Siguroni rrezen e lakimit
   6. Përdoret normalisht për kabllon ADSS
   Shiko më shumë
  Shiko më shumë
 • Hardware i Linjës së Transmetimit
  Hardware i Linjës së Transmetimit
  • Kapëse pezullimi XGF-GH
   1. Aliazh alumini
   2. Linja ajrore e transmetimit, Nënstacioni
   3. Pajisjet e linjës së transmetimit, kapëse pezullimi
   4. Kapaciteti i lartë për të mbështetur një ngarkesë
   5. Mbërthim i fortë
   6. Gama e aplikueshme e diametrit të kabllit: φ23-44 mm
   Shiko më shumë
  • MRJ Twin Split Spacer Damper
   1. Trupi i kapëses është një pjesë aliazh zinxhiri, dhe pjesa tjetër janë pjesë çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë
   2. Mbroni pajisjet dhe pajisjet e linjës
   3. Për mbrojtjen e përcjellësit nga dridhjet
   Shiko më shumë
  • QPJ Ball Eyes
   1. Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë
   2. Fiksimi për linjën e transmetimit
   3. Pajisjet harduerike/lidhëse të linjës së transmetimit
   4. Përdorni kunjat ose bulonat për t'u lidhur me produkte të tjera
   Shiko më shumë
  • Lloji JY-N Mëngë lidhëse me tension të plotë
   1. Tubi Inner Joint është një pjesë çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë, dhe lidhja e jashtme është një pjesë alumini.
   2. Fittings Spicing, tip nyje hidraulike prapanicë
   3. Line Fittings
   4. Për lidhjen e përcjellësit
   Shiko më shumë
  • P Klevis
   1. Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë
   2. Fiksimi për linjën e transmetimit
   3. Pajisjet harduerike/lidhëse të linjës së transmetimit
   4. Unaza dhe kunja e kunjit
   5. Syri P Clevis
   Shiko më shumë
  • JY-BG, JYD-BG Mid Span Joint
   1. Tubi i jashtëm është një pjesë alumini dhe tubi i brendshëm është një pjesë çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë
   2. Lloji hidraulik
   3. Pajisje lidhëse dhe pajisje linje
   4. Për lidhjen e përcjellësit
   Shiko më shumë
  • Kapëse e tendosjes dhe mbulesa izoluese
   1. Aliazh alumini me qëndrueshmëri të lartë
   2. Linja ajrore të izoluara
   3. Pajisje fizike të linjës së transmetimit, pajisje izolimi
   4. Lehtë për t'u instaluar, jetë e gjatë shërbimi
   Shiko më shumë
  • ZH Top Sytë
   1. Çeliku i farkëtuar/Çeliku i derdhjes
   2. Fiksimi për linjën e transmetimit
   3. Pajisjet harduerike/lidhëse të linjës së transmetimit
   4. Ngarkesa është 70kN-300kN
   5. Sytë e tipit ZH për pajisjet e lidhjes së izolatorit
   Shiko më shumë
  • JS Double Bus-bar Spacer
   1. Trupi i kapëses është bërë nga pjesa e aliazhit të aluminit, dhe pjesa tjetër janë pjesë çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë
   2. Mbroni pajisjet dhe pajisjet e linjës
   3. Për mbrojtjen e përcjellësit nga dridhjet
   Shiko më shumë
  • Kapëse pezullimi XGU-F
   1. Aliazh alumini
   2. Linja ajrore
   3. Pajisje e linjës së transmetimit, kapëse e pezullimit
   4. Siguria dhe besueshmëria e përmirësuar e linjës
   5. Kompakt dhe i lehtë për t'u instaluar
   Shiko më shumë
  Shiko më shumë
Shiko më shumë
Shiko më shumë
 • Diverter fluturimi i shpendëve
  1. Parandalon përplasjen e zogjve në linjat e transmetimit
  2. Redukton goditjen e zogjve në linjat ajrore
  3. Jetë e gjatë shërbimi
  4. Prodhuar nga PVC me ndikim të lartë
  5. Përmirëson efikasitetin e energjisë
  Shiko më shumë
Shiko më shumë
 • Lidhja anësore e izolatorit
  1. Përdorni për përçues të mbuluar dhe të montuar vertikalisht
  2. Kënde të linjës nga 11° deri në 40°
  3. Ofroni mbrojtje të mirë
  4. Pjesa e tubit rrethon përcjellësin e zhveshur
  5. Montimi i përcjellësit në brazdë anësore të izolatorëve
  Shiko më shumë
 • Izolator lidhëse me dy anë
  1. Gri ose e zezë (ngjyra tjetër mund të personalizohet)
  2. Siguroni mbrojtje superiore kundër gërryerjes
  3. E destinuar për përdorim me përçues të mbuluar
  4. Përdorni për izolues të sipërm lidhës të montuar vertikalisht
  5. Rezistent ndaj temperaturës së lartë Rezistent ndaj UV-së
  Shiko më shumë
 • Lidhja e sipërme e izolatorit
  1. Material i stabilizuar UV
  2. Rezistencë e lartë ndaj ndikimit
  3. Dizajn i lehtë
  4. Redukton në mënyrë dramatike gërryerjen
  5. Aplikoni në izolantin e qafës C dhe F
  Shiko më shumë
Shiko më shumë
 • Set i vetëm i pezullimit për OPGW
  1. Transferoni ngarkesat boshtore
  2. Shpërndani sforcimet kompresive radiale
  3. Mbrojtje më të mirë të kabllit me fibra optike
  4. Shpërndani stresin radial të shtypjes
  5. Shmangni rrezen tepër të vogël të përkuljes
  Shiko më shumë
 • Set i dyfishtë i pezullimit për OPGW
  1. Për mbështetjen e shtyllës së drejtë dhe kullës
  2. Siguroni mbrojtje për telin optik të tokëzimit
  3. Luajni një rol mbështetës në amortizimin
  4. Shmangni përqendrimin e stresit
  5. Lidhni kabllon OPGW dhe shtyllën
  Shiko më shumë
Shiko më shumë
Shiko më shumë
 • Amortizues dridhjesh Stockbridge
  1. Për kontrollin e dridhjeve aeoliane
  2. Shpërndani energjinë e goditjes në kabllo të shkaktuar nga flladi
  3. Çeliku i galvanizuar me elasticitet të lartë
  4. Zvogëloni dridhjet e kabllove horizontale
  Shiko më shumë
 • Kutia e nyjeve me fibër optike
  1. Mbrojtja e kokës së bashkimit të fibrave optike
  2. Gama e temperaturës së mjedisit nga 40℃ në 70℃
  3. Ngushtësia ndaj rrjedhjeve dhe rezistenca ndaj korrozionit
  4. Siguroni transmetimin e fibrës optike
  5. I përshtatshëm për kabllon me fibra optike OPGW dhe ADSS
  6. Aplikoni në Pole dhe Kulla
   
  Shiko më shumë
 • Ndalues ​​dridhjesh spirale ADSS
  1. Të mos shkaktojë dëme mekanike
  2. Dobësojë dridhjen Aeolian në kabllo
  3. Krijo efekt amortizimi
  4. Redukton në mënyrë efektive dridhjen
  5. Përdoret për akullin e rëndë të OPGW kundër dridhjeve
  Shiko më shumë
 • Kapëse palëvizshmërie
  1. Për lidhjen e kullës/polit
  2. Siguroni pikën e pezullimit për kabllon ADSS
  3. Kapëse e palëvizshmërisë për kullën përdor kapëse metalike
  4. Kapëse e palëvizshmërisë për shtyllë përdor rrathë
  Shiko më shumë
 • Kapëse plumbi poshtë
  1. Projektimi për kabllot e plumbit poshtë
  2. Fiksoni pjesën e harkut në shtyllë/kullë
  3. Çdo kullë tensioni furnizohet me 2 grupe
  4. Çdo shtyllë tensioni furnizohet me 1 grup
  5. Përdoret për OPGW dhe ADSS
  Shiko më shumë
 • Asambleja e ruajtjes së kabllove
  1. Për lidhjen e kullës ose shtyllës
  2. Vendoseni në shufrën e lëvizjes ose kullën
  3. Për transmetimin dhe shpërndarjen
  4. Përdoreni me kutinë lidhëse
  Shiko më shumë
 • Mbyllja plastike me fibër optike
  1. Rezervoni fuqinë e tepërt të Fibrës Optike
  2. Strukturë mekanike e besueshme
  3. Përballon mjedisin e egër
  4. I përshtatshëm për lidhjen e sipërme
  5. Siguroni rrezen e lakimit
  6. Përdoret normalisht për kabllon ADSS
  Shiko më shumë
Shiko më shumë
 • Kapëse pezullimi XGF-GH
  1. Aliazh alumini
  2. Linja ajrore e transmetimit, Nënstacioni
  3. Pajisjet e linjës së transmetimit, kapëse pezullimi
  4. Kapaciteti i lartë për të mbështetur një ngarkesë
  5. Mbërthim i fortë
  6. Gama e aplikueshme e diametrit të kabllit: φ23-44 mm
  Shiko më shumë
 • MRJ Twin Split Spacer Damper
  1. Trupi i kapëses është një pjesë aliazh zinxhiri, dhe pjesa tjetër janë pjesë çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë
  2. Mbroni pajisjet dhe pajisjet e linjës
  3. Për mbrojtjen e përcjellësit nga dridhjet
  Shiko më shumë
 • QPJ Ball Eyes
  1. Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë
  2. Fiksimi për linjën e transmetimit
  3. Pajisjet harduerike/lidhëse të linjës së transmetimit
  4. Përdorni kunjat ose bulonat për t'u lidhur me produkte të tjera
  Shiko më shumë
 • Lloji JY-N Mëngë lidhëse me tension të plotë
  1. Tubi Inner Joint është një pjesë çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë, dhe lidhja e jashtme është një pjesë alumini.
  2. Fittings Spicing, tip nyje hidraulike prapanicë
  3. Line Fittings
  4. Për lidhjen e përcjellësit
  Shiko më shumë
 • P Klevis
  1. Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë
  2. Fiksimi për linjën e transmetimit
  3. Pajisjet harduerike/lidhëse të linjës së transmetimit
  4. Unaza dhe kunja e kunjit
  5. Syri P Clevis
  Shiko më shumë
 • JY-BG, JYD-BG Mid Span Joint
  1. Tubi i jashtëm është një pjesë alumini dhe tubi i brendshëm është një pjesë çeliku e galvanizuar me zhytje të nxehtë
  2. Lloji hidraulik
  3. Pajisje lidhëse dhe pajisje linje
  4. Për lidhjen e përcjellësit
  Shiko më shumë
 • Kapëse e tendosjes dhe mbulesa izoluese
  1. Aliazh alumini me qëndrueshmëri të lartë
  2. Linja ajrore të izoluara
  3. Pajisje fizike të linjës së transmetimit, pajisje izolimi
  4. Lehtë për t'u instaluar, jetë e gjatë shërbimi
  Shiko më shumë
 • ZH Top Sytë
  1. Çeliku i farkëtuar/Çeliku i derdhjes
  2. Fiksimi për linjën e transmetimit
  3. Pajisjet harduerike/lidhëse të linjës së transmetimit
  4. Ngarkesa është 70kN-300kN
  5. Sytë e tipit ZH për pajisjet e lidhjes së izolatorit
  Shiko më shumë
 • JS Double Bus-bar Spacer
  1. Trupi i kapëses është bërë nga pjesa e aliazhit të aluminit, dhe pjesa tjetër janë pjesë çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë
  2. Mbroni pajisjet dhe pajisjet e linjës
  3. Për mbrojtjen e përcjellësit nga dridhjet
  Shiko më shumë
 • Kapëse pezullimi XGU-F
  1. Aliazh alumini
  2. Linja ajrore
  3. Pajisje e linjës së transmetimit, kapëse e pezullimit
  4. Siguria dhe besueshmëria e përmirësuar e linjës
  5. Kompakt dhe i lehtë për t'u instaluar
  Shiko më shumë
Shiko më shumë

RRETH FABRIKE TONË

 
Produktet kryesore të përdorura në rrjetet e energjisë, komunikimit dhe rrjeteve të tjera optike të shtyllës kurrizore, si dhe rrjeteve urbane dhe rurale, përfshijnë aksesorët e kabllove optike, pajisjet e linjave të energjisë elektrike për linjat e transmetimit dhe shpërndarjes me tension 500 kV e më poshtë, aksesorët hekurudhor , tabaka të kabllove të energjisë dhe produkte alumini.Përdoruesit kanë vlerësuar njëzëri produktet dhe ato shiten në mbi 100 vende jashtë vendit.

Kompania jonë ka marrë me sukses çertifikatat për ISO9001, ISO14001 dhe ISO45001 dhe dallohet për cilësinë e saj të qëndrueshme dhe të besueshme, tarifat e përballueshme, ndihmën e shpejtë pas blerjes dhe përkushtimin ndaj inovacionit.Ne u bëjmë një mirëseardhje të ngrohtë klientëve vendas dhe ndërkombëtarë që të vijnë të diskutojnë, të punojnë së bashku dhe të ndërtojnë një të ardhme premtuese. Lexo më shumë
WechatIMG1307
Pajisjet me grusht
Pajisjet e derdhjes
Makinë prerëse me laser 12 KW (Fletë metalikeú⌐
1
Makinë e formimit të shufrave të paraformuara plotësisht automatike
Ndriçoni Evropën
Shfaqja e Energjisë së Ardhshme
Ndriçoni Evropën1
WechatIMG1309
Ndriçoni Evropën2

BLOG

 • Përbërësit e harduerit të linjës së transmetimit
  Pjesët dhe shtesat e shumta që mbështesin, mbrojnë dhe garantojnë funksionimin efektiv të linjave ajrore të transmetimit quhen së bashku si hardueri i linjës së transmetimit. Këtu janë gamën e gjerë të pajisjeve të linjës së transmetimit: Izoluesit Izoluesit janë të disponueshëm në një sërë madhësish dhe formash dhe
 • Vetitë e pajisjeve të linjës elektrike
  Kuptimi i secilës prej veçorive të pajisjeve harduerike të linjës së transmetimit është thelbësor gjatë blerjes së tyre.Këto të dhëna do të përdoren për të vlerësuar se sa mirë funksionon ky montim.2 KarakteristikatDy karakteristikat kryesore të pajisjeve të linjave të energjisë për të cilat duhet të dini janë zbërthyer këtu.:1.Mekanike
 • 12 Pajisje për linjat e energjisë elektrike
  Këto pjesë harduerike të linjës së energjisë janë bërë të gjitha për të përmbushur një qëllim të caktuar.12 pajisje të ndryshme1.Alley ArmËshtë një mbajtëse për krahun anësor që ka për qëllim të mbështesë një krah tërthorazi të pabarabartë.Krahu ka një anë pak të lakuar dhe një të drejtë.2.Topi clevisI referohet edhe si klevis
 • Përkufizimi i montimit të linjës ajrore ajrore
  Çfarë është montimi i linjës së energjisë elektrike? Pajisjet e linjës elektrike janë, për ta thënë thjesht, aksesorë që montohen në linjat e transmetimit për të lidhur dhe bashkangjitur komponentë të ndryshëm me njëri-tjetrin. kundër p
 • Importi i kapëses së pezullimit nga Kina
  Kërkesat mekanike të kapëses së pezullimit Funksionaliteti i kapëses së pezullimit përcaktohet nga kërkesat e saj mekanike për përcjellësin. Funksiononi ose silluniPas instalimit të një kapëse, si funksionon ose sillet ajo? Një domosdoshmëri mekanike themelore është që kapësja e pezullimit duhet të jetë në gjendje të b
Rreth Nesh

Henvcon është i etur për të eksploruar të ardhmen në një mënyrë që të përfitojë të gjitha palët e interesuara.

   Aksesorë të linjës ajrore të nxehtë të energjisë elektrike

  Lidhja e sipërme e izolatorit

  Amortizues dridhjesh Stockbridge

  Set i vetëm i pezullimit për OPGW

Na ndiq

Celular: 0086-18925418659

E-mail: sales01@henvcon.com

SHTO: D blog, NR.20 Rruga e Teknologjisë, fshati Shishuikou, Qyteti Oiaotou, Qyteti Dongguan, Provinca Guangdong, Kinë.
E drejta e autorit © 2024Henvcon Të gjitha të drejtat e rezervuara